Jeśli to zły dział, lub był taki temat, to z góry przepraszam.
Witam, jako, że sezon już prawie się skończył, pomyślałem, że trzeba wziąć się za siebie i przez zimę chodzić na siłownię przygotowując się do sezonu. Widziałem kiedyś na pinkbike'u filmy zawodowców, jak ćwiczyli na siłowni, ale nie mogę tego znaleźć. Jeśli ktoś wie, ma link, czy przygotowywał się do sezonu i wie, jakie ćwiczenia czy zestawy ćwiczeń są odpowiednie dla rowerzysty, to byłbym wdzięczny za podzielenie się wiedzą.
Pozdrawiam.
Trening dla zjazdowców.
-
- Kontakt:
Zobacz temat załozony w tym samym dziale o cwiczeniach na uda. Tam dałem link do profilu trenera na pinku z toną użytecznych cwiczeń.
Ale ogólnie wygodnie byłoby znaleśc siłke, gdzie jest sprzet pod trening funkcjonalny lub od biedy pójść do modnych ostatnio crossfitowych hal bo to dość dobry trening pod rower (chociaz bardziej barki niz nogi cwiczy ale stabilność i core wyrobi Ci dobrze)
Ale ogólnie wygodnie byłoby znaleśc siłke, gdzie jest sprzet pod trening funkcjonalny lub od biedy pójść do modnych ostatnio crossfitowych hal bo to dość dobry trening pod rower (chociaz bardziej barki niz nogi cwiczy ale stabilność i core wyrobi Ci dobrze)